Lyckad premiär och fina recensioner!

I onsdags kväll (23 augusti) hade vi premiär på vår pjäs. Vi skall inte vara ofina nog att recensera oss själva, men både publiken och och lokalpressen verkar ha gillat vad de såg och hörde. Sång- och dansnumren berörde av allt att döma publiken starkt vilket handfasta taktfasta handklappningar vittnade om.

Till vår stora lättnad visade sig Teaterladan hålla måttet som spellokal och våra byggares insatser har skapat en teaterlokal som klarar av en uppsättning med många aktörer på scen och stor rörlighet under snabba scenskiften. Vi vill tacka vår ensemble och produktionsteamet för en lyckad premiär och tre därpå följande väl genomförda föreställningar. Ikväll (söndag) väntar ännu en föreställning – som vi på goda grunder ser fram mot med stor förväntan.

Bilden visar applådtacket, där de deltagande barnen förvånade oss alla genom att kasta slängkyssar till publiken. Var lär de sig allt?