En kavalkad av läcker, nyttig mat!

Om du scrollar vidare på vår hemsida finner du presentationer av de matproducenter som kommer att visa och sälja sina produkter under Signes Skördegille. Genomgående handlar det om uthållig odling och kärleksfull förädling av bra råvaror. De flesta av företagen på marknaden finns inom några kilometers omkrets från Asige By. Asigeborna själva hävdar att byn utgör något av ett nav i ett matkulturellt Mecka. Inte för inte rankades Falkenberg i fjol som Årets Matdestination i prestigfyllda The White Guide.

Presentationerna här på hemsidan skrevs inför förra sommarens uppsättning av Hagbard & Signe, vilket texten ibland ”skvallrar” om. Informationen om våra matproducenter och deras produkter är dock fortfarande högst aktuell. Du som är intresserad av mat har en bra stunds intressant läsning framför dig, och på marknaden möter dig en myllrande mångfald av läckerheter.