Se Jojje Jönsson i Asige 24 – 25 augusti!

Den 24 – 25 augusti bjuder Asigeborna in till Signes Skördegille, där en rad lokala matproducenter säljer sina specialiteter. En rad skickliga hantverkare är på plats för att sälja sina produkter och visa hur de tillverkas. Dessutom bjuds besökarna på kortscener från fjolårets succépjäs Hagbard & Signe. För att alla skall hänga med i handlingen görs en introduktion inför varje scen. För den svarar ingen mindre än Jojje Jönsson – en av Hallands mest kända scenprofiler. I fjolårets uppsättning av pjäsen hade han en viktig funktion som Berättaren – den rollfigur som förstärkte handlingens dramatik och band samman de olika scenerna.

Att Jojje – trots ett intensivt spel- och repetitionsschema – har avsatt tid för att återförenas med teatergänget i Asige är vi givetvis väldigt glada och tacksamma för. En annan välkänd teaterprofil som kommer att delta i våra ”miniföreställningar” är Gun Bergström. I fjolårets uppsättning gestaltade hon den gode trollkarlen Bilvise, vilken flera gånger räddade livet på pjäsens hjältinna Signe. Vi önskar Gun välkommen tillbaka i gänget.

Boka in helgen den 24 – 25 augusti redan nu. Här finns saker att se uppleva för hela familjen. För barnen anordnar Falkenbergs Sparbank en pristävling för barn och marknaden inleds med en uppvisning i medeltida kampsport. I vinjetten för vår hemsida finner du tidsschemat för de olika aktiviteterna under marknaden.