I augusti är du välkommen till Signes Skördegille!

Pjäsen Hagbard & Signe – som uppfördes i Asige under sensommaren 2018 blev med alla mått mätt en succé. Det blev utsålt mer än en månad före premiären och både publiken, recensenterna och de medverkande var nöjda. Eftersom både ensemblen och spelplatsen uppevid Hagbards Galge behöver ett ”viloår”, blir det ingen föreställning sommaren 2019. Istället anordnar vi en skördemarknad på vikingatema.

Välkommen till en marknad med traktens matvaror, lokala hantverksprodukter och underhållning med anknytning till fjolårets publiksuccé – pjäsen om Hagbard & Signe. Dessutom kommer du att få möta lokala vikingar och folk som kan berätta om det blodiga kärleksdrama som en gång sägs ha utspelats i vårt fridsamma Asige.

Asige Bygdegård 24 – 25 augusti

Kl 12.00 – 18.00

 Gratis inträde!

Obs! Nästa sommar sätter vi upp pjäsen igen.

 

Program för 24 & 25 aug.

Kl.12.00 – Marknaden öppnas

Kl.12.15 – HEMA (medeltida kampgrupp)

Scener ur Hagbard & Signe

Kl.13.15 – Fienderna blir vänner

Kl.14.15 – Det första mötet

Kl.15.15 – Hagbards återkomst

Kl.16.15 – Avslöjande och ond, bråd död

På området under hela marknaden

Vikingaskeppet från Galtabäck

Får under vallning

Hantverks- & matmarknad

Fika