Du som har köpt biljett är välkommen till Signes Visthusbod!

I samband med föreställningarna av Hagbard och Signe anordnar vi en opretentiös men intressant matmarknad som vi döpt till Signes Visthusbod. Där visar och säljer tolv lokala mathantverkare sina produkter. Alla finns i trakten och alla grundar sin produktion på naturligt odlade råvaror som förädlats med stort personligt engagemang. Du kan besöka deras stånd under pausen eller före/efter föreställningen – men av praktiska skäl är matmarknaden endast öppet för dem som har biljett till respektive föreställning.

Under föreställningarna är matmarknaden stängd, för att sedan vara öppen under cirka en halvtimme efter föreställningens slut. Här nedan finner du öppettiderna:

Torsdag (genrep) samt fredag (premiär)

Öppnar 17.00

Lördag & söndag (matinéer)

Öppnar 12.30

Lördag & söndag (kvällsföreställning)

Öppnar 17.00